backnext

Резервация:

направете директна онлайн резервация,
или изпратете запитване по e-mail

Онлайн резервация

Резервационно запитване

Нашата козметика

Използвайки натурални козметични продукти, ние Ви осигуряваме подходящо за Вашите нужди персонално изживяване, включващо уникални терапии с бърз положителен резултат, дълготран ефект и невероятен релакс.
Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световни тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята. 
Dr. Spiller Biocosmetics е водещa немскa компания в областта на професионалната козметика. Основен принцип за Dr. Spiller Вiocosmetics е да щади кожата, като предлага на клиентите само продукти, които ще накарат кожата сама да заработи и произведе това, което й е необходимо. Основните съставки, използвани от компанията, са растителни екстракти и масла, билки, витамини, минерали и микроелементи. Продуктите не съдържат консерванти и стабилизатори. Dr. Spiller - химик по професия, първи в света е въвел слънцезащитен фактор в производството на козметика през 1968 г. В състава на продуктите за дневна грижа с марка  Dr. Spiller Вiocosmetics е вложен SPF4.
Gerard’s е италианска козметична марка, която се грижи за кожата и за тялото, като използва растителни екстракти, органични и активни съставки за защита. Основана е в италианския регион на Алпите, където почвата е богата на минерали. Gerard’s се гордеят, че произвеждат най-добрите продукти за всеки тип кожа и нужда, като използват само натурални и чисти екстракти. Лабораториите на Gerard’s имат иновативни производствени методи за производство на продукти, които не дразнят кожата. Всички те са дерматологично тествани.